Quick Links

Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: 0,00€
Totaal: 0,00€

Heb je vragen? info@littleluna.nl

OpenCart Poco theme
OpenCart Poco theme

Keuze in enveloppen

By Nienke Hoekstra - 17 apr 2024 116 0 comment
Previous Next
Keuze in enveloppen
Keuze in enveloppen
Keuze in enveloppen
Keuze in enveloppen

 

Bij een mooi kaartje hoort een mooie envelop! Het is tenslotte het eerste wat de ontvanger te zien krijgt en het zet meteen de toon voor wat er binnenin zit. Gelukkig bieden we bij Little Luna een uitgebreid assortiment enveloppen in verschillende kleuren en stijlen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw speciale kaartje. 

Als je op zoek bent naar een luxe uitstraling, dan zijn onze metallic kleurige enveloppen misschien precies wat je zoekt. Ze voegen een vleugje glans toe aan je kaartjes en zorgen ervoor dat ze direct in het oog springen.

Voor een meer natuurlijke uitstraling zijn er opties zoals de Kraft envelop of de ecologische zand envelop. Natuurlijk zijn er ook klassieke opties beschikbaar, zoals de witte of ivoorkleurige envelop. 

Mijn persoonlijke favoriet? Dat moet wel de terrazzo envelop zijn! Het subtiele spikkeltje geeft deze envelop een unieke en tegelijkertijd rijke en natuurlijke uitstraling. Het is een kleine, maar opvallende toevoeging die je kaartjes net dat beetje extra geeft.

Ben je op zoek bent naar een specifieke kleur die niet in ons assortiment zit? Dan kun je altijd contact met mij kunt opnemen via info@littleluna.nl. Ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte envelop.

 

Informatie (4)
Inspiratie (2) Nieuwtjes (1)