Quick Links

Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: 0,00€
Totaal: 0,00€

Heb je vragen? info@littleluna.nl

OpenCart Poco theme
OpenCart Poco theme

Het bestelproces

Hoe gaat het bestellen van een geboortekaartje in zijn werk?

Je kunt een bestelling plaatsen door een kaartje te kiezen en in het tekstveld 'Tekst voor op het kaartje' alle tekst en informatie in te vullen die je op het kaartje wilt hebben. Als er een foto in het ontwerp zit, kun je deze foto mailen naar info@littleluna.nl. Reken vervolgens het gewenste aantal kaartjes af. Binnen 2 werkdagen stuur ik je een voorbeeld van het kaartje met jullie tekst ter controle. Als het kaartje helemaal naar wens is, stuur ik het naar de drukker. Je kunt na bevestiging het pakketje binnen 3 werkdagen verwachten. Wil je graag eerst vrijblijvend een digitaal voorbeeld zien van het kaartje met de juiste tekst en/of foto erin verwerkt? Stuur dan een mailtje naar: info@littleluna.nl. Binnen 2 werkdagen ontvang je een duidelijk voorbeeld.


Hoe gaat het bestellen van een gepersonaliseerde geboorteposter in zijn werk?

Het proces is eenvoudig! Kies eerst de poster die je wilt, vul de tekst die op de poster mag komen in het tekstveld 'Tekst voor op de poster'. Voltooi vervolgens je bestelling. Binnen 2 werkdagen zul je een voorbeeld van de poster met de aangevraagde tekst ontvangen. Als het helemaal naar wens is, stuur ik het bestand naar de drukker en binnen 5 werkdagen wordt jouw gepersonaliseerde poster naar je toegestuurd.


Wil je een aanpassing in het ontwerp van een geboortekaartje of poster?

Ik maak graag het kaartje helemaal naar jullie wens! Neem van tevoren even contact op, dan bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan kleine aanpassingen in layout, kleur en/of lettertype.


Een geboortekaartje of poster speciaal voor jullie ontworpen?

Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor ook even contact op.