Top categories
Quick Links

Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: 0,00€
Totaal: 0,00€

Heb je vragen? info@littleluna.nl

OpenCart Poco theme
OpenCart Poco theme

Bestellen: hoe werkt het?


Hoe gaat het bestellen van een geboortekaartje in zijn werk?

Je kan een bestelling plaatsen door een kaartje te kiezen en vul in het tekstveld: 'Tekst voor op het kaartje' alle tekst en informatie die je op het kaartje wilt hebben. Reken vervolgens het gewenste aantal kaartjes af. Binnen 2 werkdagen stuur ik je een voorbeeld van het kaartje met jullie tekst ter controle. Als het kaartje helemaal naar wens is stuur ik het uit naar de drukker. Je kunt na bevestiging het pakketje binnen 3 werkdagen verwachten. 


Hoe gaat het bestellen van een gepersonaliseerde geboorteposter in zijn werk?

Het proces is eenvoudig! Kies eerst de poster die je wilt, vul de tekst die op de poster mag komen in het tekstveldje: 'Tekst voor op de poster'. Voltooi vervolgens je bestelling. Binnen 2 werkdagen zul je een voorbeeld van de poster met de aangevraagde tekst onvangen. Als het het helemaal naar wens is, stuur ik het bestand uit naar de drukker en zal binnen 5 werkdagen jou gepersonaliseerde poster met ophangsysteem naar je worden toegestuurd. 

Wil je een aanpassing in het ontwerp van een geboortekaartjes of poster?

Ik maak graag het kaartje helemaal naar jullie wens, neem van te voren even contact op, dan bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een kleine aanpassing in layout, kleur en/of lettertype.

Een geboortekaartje of poster speciaal voor jullie ontworpen?

Ook dat is mogelijk, neem daarvoor ook even contact op.